drSaina-icon

اپلیکیشن دکتر ساینا

دسترسی راحت‌تر و سریع‌تر به پزشکان

×

دانلود اپلیکیشن

دکترساینا پشتیبان سلامت شما

گفتگوی سریع و راحت با پزشکان متخصص در هر زمان و مکان

8 ثانیه پیش

پاسخگو در کمتر از 3 دقیقه

مشاوره متنی و تلفنی با مشاوران برتر دکتر ساینا

خبر خوب اینکه اگر تحت پوشش یکی از بیمه های: "تأمین اجتماعی"، "سلامت" یا "خدمات درمانی" هستید از این پس هزینه مشاوره خود را (تا سقف 5 مشاوره)، با کسر سهم بیمه پرداخت کنید.

برای استفاده از سهم بیمه در هزینه مشاوره، از پزشکانی که علامت دارند مشاوره دریافت کنید

;

آنچه کاربران درباره دکتر ساینا میگویند

اطلاعات بیش از 16000 مرکز درمانی، دارو و بیماری

بانک سلامت
گزیده کلینیک ها همه کلینیک ها
گزیده بیمارستان ها همه بیمارستان ها
گزیده دارو همه دارو
گزیده آزمایشگاه همه آزمایشگاه
گزیده مراکز تصویر برداری همه مراکز تصویر برداری
گزیده گیاه دارویی همه گیاه دارویی
بادام

بادام

درخت بادام به بلندی 8 متر می رسد . برگهای آن بیضی ، باریک ، نوک تیز و برنگ سبز می باشد . گلهای آن بسیار زیبا و برنگ صورتی است . در اوائل بهار شکوفه های بادام ظاهر می شود . بطور کلی دو نوع بادام وجود دارد : 1- بادام شیرین Sweet Almond 2- بادام تلخ Bitter Almond میوه درخت بادام بصورت شفت می باشد که قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک است که در داخل آن بادام با پوست سخت وجوددرد . در ابتدای تشکیل میوه پوشش خارجی سبز رنگ و گوشت در است که پوشیده از کرک است و هنوز بردستی رشد نکرده که آنرا چغاله بادام Amandon می نامند که دارای خواص مخصوص می باشد . پس از رسیدن بادام بتدریج پوشش خارجی سبز رنگ خشک شده و پوست آن نیز سفت و سخت می شود و مغز بادام در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می شود . مغز بادام بیضی شکل و مسطح بوده که یک طرف آن نوک تیز است . مغز بادام در داخل پوسته نارک قهوه ای رنگی می باشد که می توان آنرا بکمک آب گرم از آن جدا کرد که مغز بادام سفیدرنگ در داخل آن است . مغز بادام شیرین و طعم ملایم و خوشمزه ای درد و بسهولت از بادام تلخ تشخیص داده می شود . از کلیه قسمت های درخت بادام شیرین مانند شکوفه ، برگ و میوه آن استفاده طبی می شود .

بزرک،کتان،بذر کتان

بزرک،کتان،بذر کتان

تخم کتان یک محصول سنتی در آمریکای شمالی بوده که غنی از پروتئین، فیبر غذایی و اسیدآلفالینولنیک است. مطالعات متخصصان تغذیه نشان داده که افزودن تخم کتان به مواد غذایی باعث تغییراتی قابل قبول در کاهش سطح لیپوپروتئین خون شده است و می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته را کاهش دهد. فیبر غذایی موجود در تخم کتان به عنوان ملین و یک فاکتور مهم برای افراد مسن که به دلیل کاهش فعالیت، مصرف کم فیبر غذایی و استفاده از داروهای مخصوص مبتلا به یبوست هستند، توصیه می شود. تحقیقات جدیدتر که لیگینن ها در تخم کتان باعث حفاظت بدن از انواع سرطان ها می شوند. و ترکیبات لیگینن موجود در تخم کتان دارای تأثیر مثبتی روی سیستم ایمنی بدن می باشد و تأثیرات ناشی از پیش فاکتورهای التهاب زا نظیر فاکتور فعال کننده پلاکت و اکوزانوئیدهای مشتق از اسید آراشیدونیک را کاهش می دهند. شاید بدلیل این مزایای تخم کتان است که معمولاً در کنترل و درمان بیماری های اتوایمنی مانند آرتریت روماتوئید، پسوریازیس و لوپوس توصیه می شود. مصرف کنندگان می توانند تخم کتان را با افزودن به نان خانگی یا پاشیدن آن روی ماست، حبوبات و سالاد، مصرف نان های تهیه شده از تخم کتان و کیک های مافینی که از آرد آن در تهیه آنها استفاده شده، در مصرف روزانه خود بگنجانند. تخم کتان را می توان به صورت کامل یا آسیاب شده در وعده های غذایی جای داد. حتی می توان از آن بعنوان مخمر در تهیه نان ها و کیک ها استفاده کرد، یعنی ۱۰ تا ۲۰ درصد از آرد گندم مورد مصرف در تهیه نان را با آرد تخم کتان جایگزین کرد. افرادی که در رژیم غذایی خود از تخم کتان استفاده می کنند علاوه بر اینکه می توانند از طعم خوب آن لذت ببرند می توانند با بکارگیری این ماده غذایی در رژیم روزانه باعث کاهش خطرات ناشی از بروز بیماری های کرونری و قلبی عروقی نیز شوند. امروزه از تخم کتان جهت غنی سازی غذاها استفاده می شود. در میان افرادی که به سلامتی خود علاقمند هستند تقاضای غذاهای غنی شده با تخم کتان جهت کاهش خطر بیماری های مزمن از قبیل سرطان و بیماری های قلبی و عروقی بیشتر است. تخم کتان غنی از پروتئین، چربی و فیبر غذایی است. تجزیه ماده خشک تخم کتان کانادایی نشان داده این ماده غذایی میزانی برابر ۴۱ درصد چربی، ۲۸ درصد فیبر خوراکی، ۲۱ درصد پروتئین، ۴ درصد خاکستر و ۶ درصد سایر کربوهیدرات ها نظیر شکر، اسیدفنولیک، لیگنن و همی سلولز را دارا می باشد. نمونه آمینو اسید موجود در پروتئین تخم کتان شبیه پروتئین دانه سویا است که یکی از مهمترین پروتئین های گیاهی محسوب می شود. وجود آمینواسیدهای ضروری موجود در این گیاه در رژیم غذایی لازم است چرا که بدن انسان قادر به ساخت آنها نمی باشد. پروتئین های تخم کتان آلبومین و گلوبولین هستند، که این دو نوع پروتئین بنا به نوع حلالیتشان از یکدیگر متمایزند.

جست و جوی پزشک مورد نظر
برای یافتن پزشک موردنظر خود نام و نام خانوادگی پزشک را وارد کنید
    می توانید با انتخاب دکمه "پیشنهاد پزشک" با پزشکان پیشنهادی دکترساینا گفتگو کنید.
      در حال یافتن مناسب ترین پزشک
      ضمانت بازگشت وجه سریع ترین پاسخگویی تخفیف ویژه اولین مشاوره رضایتمندی بالای کاربران با تجربه ترین پزشکان
      مناسب ترین پزشک برای شما یافت شد! شما برای تریاژ اولیه، بعد از پرداخت سریعا به این پزشک منتقل خواهید شد.

      نظر
      insurance
      گفتگو میکنم
      • رضایتمندی بالای کاربران
      • ارتباط صمیمی و همدلی
      • سرعت در پاسخگویی
      • ضمانت بازگشت وجه
        در صورت عدم آگاهی از متخصص مورد نظر گزینه تست روانشناسی را انتخاب کنید
        انتخاب تخصص

            در حال بررسی پزشکان منتخب

            مناسب ترین پزشکان یافت شده برای شما

            • رضایتمندی بالای کاربران
            • ارتباط صمیمی و همدلی
            • سرعت در پاسخگویی
            • ضمانت بازگشت وجه